Yükleniyor...

Hannover 96 II - Hamburg II

Spordb.com ile önizleme

20 Kasım 2019 Çrş 11:22 10162

Almanya Regionalliga Kuzey Grubu 19. Hafta mücadelesinde, 17 puan -15 averaj ile 14. sırada yer alan Hannover 96 II, 21 puan 8 averaj ile 12. sırada yer alan Hamburger SV II ile karşı karşıya geliyor.

 

  • İki Takım Arasında Oynanan Son 9 Resmi Maçta:

 

  • Hannover 96 II 4, Hamburger SV II 2 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.
  • Hannover 96 II 16 gol atarken, Hamburger SV II 12 golle karşılık verdi.
  • 5 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.
  • 5 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
  • 7 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Hannover 96 II bu sezon kendi sahasında, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçta da mağlup oldu.Hannover 96 II bu sezon ligde oynadığı son 6 maçta 5 mağlubiyet elde etti.Hannover 96 II bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 3 lig maçında 2 mağlubiyet elde etti.
 
*Hamburger SV II bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maç 2,5 gol ve üzerinde tamamlandı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez 2,5 ve üzerinde gol atıldı.
 
*Hamburger SV II bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez toplam gol aralığı 2-3 oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 2 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 2 maçta toplam gol 2-3 aralığındaydı.
 
*Hamburger SV II bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 4 maçta 3 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.Hamburger SV II bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.Hannover 96 II bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez ilk yarıları geride kapatan taraf oldu.Hannover 96 II bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 2 maçta ilk yarıları geride kapattı.Hamburger SV II bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 4 maçta 3 kez ilk yarıları önde kapatan taraf oldu.
 
*Hannover 96 II bu sezon, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçlarda 3 kez karşılıklı gol oldu.Hamburger SV II bu sezon deplasmanda, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon ligde oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 5 maçta 4 kez karşılıklı gol oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 4 maçta 3 kez karşılıklı gol oldu.Misafir takımın bu sezon deplasmanda oynadığı son 5 maçta 4 kez karşılıklı gol oldu.

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Fenerbahçe'de zarar büyük!

Ballon d'Or

Beşiktaş'ta beklenen ayrılık!

Galatasaray'dan Oliveira'ya servet

Osimhen resmen Galatasaray'da

Fenerbahçe

Adana'da 6 gollü maç

Beşiktaş

Eyüpspor

Sözleşmesi feshedildi

Ankaragücü

Kaleye duvar ördü

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.