Yükleniyor...

Gazelec Ajaccio - Beziers

Fransa Ulusal Ligi

17 Ocak 2020 Cum 12:16 10187

Fransa Ulusal Ligi Lig Sezonu 18. Hafta mücadelesinde, 11 puan -15 averaj ile 17. sırada yer alan GFCO Ajaccio, 16 puan -9 averaj ile 14. sırada yer alan Beziers ile karşı karşıya geliyor.

 

2.885 kişi kapasiteli Stade Ange Casanova Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem William Toulliou yönetecek.

 

  • İki takım daha önce 2 maçta karşı karşıya geldi.Bu maçlardan ilkini Beziers 1-0 kazanırkern ikinci maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Beziers bu sezon deplasmanda, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçın tamamında ilk yarıları berabere tamamlandı.GFCO Ajaccio bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 maçta ilk yarıları berabere tamamladı.
 
 
*Beziers bu sezon deplasmanda, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 2 maç oynadı, bu maçların tamamı 0-1 gol aralığında tamamlandı.İki takım arasında oynanan son 2 maçta toplam gol aralığı 0-1 oldu.
 
 
*GFCO Ajaccio bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 3 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve altında gol atıldı.Beziers bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı 4 maç oynadı, bu maçların tamamında 2,5 ve altında gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 7 maçta 6 kez 2,5 ve altında gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 6 maçta 5 kez 2,5 ve altında gol atıldı.
 
 
*GFCO Ajaccio bu sezon, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 3 maçta 2 beraberlik elde etti.Beziers bu sezon deplasmanda, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçta da berabere kaldı.Beziers bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik elde etti.GFCO Ajaccio bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 4 lig maçında 3 beraberlik elde etti.Beziers bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 5 lig maçında 4 beraberlik elde etti.

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Fenerbahçe'de zarar büyük!

Ballon d'Or

Beşiktaş'ta beklenen ayrılık!

Galatasaray'dan Oliveira'ya servet

Osimhen resmen Galatasaray'da

Fenerbahçe

Adana'da 6 gollü maç

Beşiktaş

Eyüpspor

Sözleşmesi feshedildi

Ankaragücü

Kaleye duvar ördü

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.