Yükleniyor...

Haras El Hodood - Aswan FC

Mısır 1.Ligi

27 Ocak 2020 Pzt 12:09 10146

Mısır 1.Ligi 2019/2020 Sezonu 15. Hafta mücadelesinde, 18 puan 2 averaj ile 9. sırada yer alan Harras El Hodood, 9 puan -11 averaj ile son sırada bulunan bulunan Aswan FC ile karşı karşıya geliyor.

 

  • İki takım daha önce 2 maçta karşı karşıya geldi.Bu maçlardan ilkini Aswan FC 1-0, ikincisini Harras El Hodood 1-0 kazandı.

 

Bilinmesi Gerekenler

 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 9 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 5 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.
 
 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 9 maçta 8 kez 2,5 ve altında gol atıldı.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 6 maç 2,5 gol ve altında tamamlandı.
 
 
*Harras El Hodood bu sezon kendi sahasında, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadğı 2 maçta da berabere kaldı.Aswan FC bu sezon ligde oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik elde etti.Aswan FC bu sezon ligde, deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında 2 beraberlik elde etti.
 
 
*Harras El Hodood bu sezon kendi sahasında, ligin son 6 sırasında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçın tamamında ilk yarıları berabere tamamlandı.Aswan FC bu sezon deplasmanda, ligin orta sıralarında yer alan takımlara karşı oynadığı 2 maçın tamamında ilk yarıları berabere tamamlandı.Harras El Hodood bu sezon ligde, kendi sahasında oynadığı son 6 maçta 5 kez ilk yarılar berabere tamamlandı.
 
 
*Ev sahibi takımın bu sezon ligde oynadığı son 9 maçta 8 kez toplam gol 0-1 aralığındaydı.İki takım arasında oynanan son 2 maçta toplam gol aralığı 0-1 oldu.Ev sahibi takımın bu sezon kendi sahasında oynadığı son 5 maçta toplam gol 0-1 aralığındaydı.

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Fenerbahçe'de zarar büyük!

Ballon d'Or

Beşiktaş'ta beklenen ayrılık!

Galatasaray'dan Oliveira'ya servet

Osimhen resmen Galatasaray'da

Fenerbahçe

Adana'da 6 gollü maç

Beşiktaş

Eyüpspor

Sözleşmesi feshedildi

Ankaragücü

Kaleye duvar ördü

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.