Yükleniyor...

36 maçta 13 gol

Trabzonspor'dan Tau harekatı!

20 Mayıs 2023 Cts 11:56 9277

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda bu sezon hayal kırıklığı oluşturan Trabzonspor, gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak istiyor. Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi, bunun için kolları erkenden sıvamış durumda. Karadeniz devi ile ilgili hemen her gün yeni transfer iddiaları ortaya atılıyor. Bunlardan biri; Percy Tau. Arap basınında yer alan ve Fotomaç Gazetesi'nin derlediği haberde El-Ehli forması giyen Güney Afrikalı yıldız ile bordo-mavililerin yakından ilgilendiğini hatta kulübüyle görüşmelerin başladığını yazdı. Mısır ekibiyle 1 yıl mukavelesi kalan 29 yaşındaki futbolcu, daha önce Brighton, Anderlecht ve Club Brugge gibi Avrupa ekiplerinin formasını giymişti.

 

Tahmini piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak gösterilen Tau, bu sezon çıktığı 25 karşılaşmada 7 gol atarken, 4 de asist yaptı. Her iki kanatta da görev yapabilen Percy Tau, hızı ve adam eksiltme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Kariyeri boyunca 36 kez Güney Afrika Milli Takımı'nın formasını giyen tecrübeli futbolcu, orada da çıktığı 36 maçta 13 kez rakip fileleri havalandırdı. Trabzonspor yönetimi, takımda önemli değişikliklere imza atacak. Teknik direktör Nenad Bjelica, en az 8 takviye yapmayı planladıklarını resmen açıkladı. Bordo- mavili yönetim de lig bitmeden birkaç futbolcuya imza attırmayı hedefliyor..

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Fenerbahçe'de zarar büyük!

Ballon d'Or

Beşiktaş'ta beklenen ayrılık!

Galatasaray'dan Oliveira'ya servet

Osimhen resmen Galatasaray'da

Fenerbahçe

Adana'da 6 gollü maç

Beşiktaş

Eyüpspor

Sözleşmesi feshedildi

Ankaragücü

Kaleye duvar ördü

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.