Yükleniyor...

Milli Takımlar

Hırvatistan maçı için A Milli Takım'a sürpriz hoca

17 Eylül 2023 Paz 22:38 9248

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi tarafından görevden alındığı öne sürülürken, şimdi gözler yeni tekni adamın kim olacağına çevrildi.

 

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YENİ HOCA AÇIKLANACAK

 

DHA'nın haberine göre; EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası sonuna kadar sözleşmesi olan Kuntz ile anlaşma bozulacak ve önümüzdeki hafta içinde yeni teknik adam açıklanacak.

 

HIRVATİSTAN MAÇINDA KENAN KOÇAK GÖREV ALABİLİR

 

Ayrılık konusunda şimdilik sadece Stefan Kuntz'a haber gönderilirken, Alman hocanın yardımcılarına ise herhangi bir bilgi verilmedi.

 

Ekim ayında EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda deplasmanda Hırvatistan ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak milli takımda, Kuntz'un yardımcısı Kenan Koçak'ın takımı sahaya süreceği ihtimalinden bahsedilirken, yeni bir teknik adamla anlaşma sağlanması durumunda Kuntz'un yardımcıları da görevden alınacak ya da kabul etmesi durumunda yeni hocaya Kenan Koçak yardımcı antrenörlük yapmaya devam edecek.

En Son Haberler Tümü

Aslan'dan tarihi galibiyet

Türkiye Voleybol Federasyonu

''Çok şiddetliydi''

''Veda maçı oynamak istiyorum''

Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Gio onay verdi

Derbi maçı öncesi kriz

Savcı mütaalasını açıkladı

Galatasaray

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Kulüp tarafından cezalandırıldı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.