Yükleniyor...

Fenerbahçe maçına yetişecek mi?

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır sakatlandı

08 Mart 2024 Cum 18:06 9534

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, bordo mavili takımın kaptanı Uğurcan Çakır'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

 

Beşir, "Futbol A Takımımızın, Corendon Alanyaspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında sağ kalçasında ağrı hisseden Kaptanımız Uğurcan Çakır’ın yapılan muayenesi ve MR görüntülemesi sonucunda sağ kalça bölgesinde kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır" dedi.

 

Uğurcan yarın oynanacak Karagümrük maçında forma giyemeyecek. Bordo mavili kalecinin önümüzdeki hafta oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasında oynayıp oynayamayacağı ise şu an için net değil.

En Son Haberler Tümü

Trabzonspor

Premier Lig

Süper Lig

"Bedel ödemeyi zaten göze almıştık"

NBA'de rekor seri

UEFA Avrupa Ligi

Gedson Fernandes imzayı atıyor

Çeyrek finalde dev derbi

Puanlar paylaşıldı

Süper Lig

Beşiktaş

Deplasman hasreti sürüyor

Eyüpspor düşüşe engel olamıyor

Zirveyle puan farkını indirdi

TFF 3. Lig

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.