Yükleniyor...

Eski Fenerbahçeli soyguna uğradı

Arthur Zico, Paris'te 500 bin eurosunu kaptırdı!

26 Temmuz 2024 Cum 21:11 9140

Brezilyalı futbol efsanesi Arthur Zico, dünya sporunun en önemli organizasyonu Olimpiyat Oyunları'nı Paris'te takip etme kararı aldı. Fransa'da bulunan Arthur Zico, dev organizasyon öncesi şoke eden bir olayın içerisinde kendini buldu.

 

Brezilya'nın Olimpiyat Oyunları'ndaki delegasyon üyeleri arasında yer alan Arthur Zico'nun Paris'te soyguna uğradığı aktarıldı.

 

Le Parisien'in haberine göre; Arthur Zico'nun Paris'te 500 bin euro değerindeki eşyalarının yer aldığı çantanın çalındığı vurgulandı. Arthur Zico'nun çalınan çantasında pahalı bir saat, nakit para ve evrakların yer aldığı kaydedildi.

 

Arthur Zico'nun çantasını çalan soyguncuların kimliklerinin henüz belirlenemediği ifade edildi. Brezilyalı efsanenin hırsızların yakalanması için suç başvurusunda bulunduğu ve soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

 

Kashima Antlers'te teknik direktörlüğe başlayan Arthur Zico daha sonra Japonya Milli Takımı, Fenebrahçe, Bunyodkor, CSKA Moskova, Olimpiakos, Flamengo, Irak Milli Takımı, Al Gharafa ve FC Goa'da görev aldı.

En Son Haberler Tümü

Galatasaray

Beşiktaş

Gio onay verdi

Derbi maçı öncesi kriz

Savcı mütaalasını açıkladı

Galatasaray

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Kulüp tarafından cezalandırıldı

Teklifi geri çevirdi

Fenerbahçe

Kramponlarını astı

Fenerbahçe stadının adı değişiyor

Tenis

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.