Yükleniyor...

Beşiktaş

Ernest Muçi'nin neden gözden düştüğü belli oldu

29 Eylül 2024 Paz 14:51

Beşiktaş'ın Arnavut 10 numarası Ernest Muçi, siyah beyazlı takımda forma şansı bulmakta zorlanıyor. Geçtiğimiz ocak ayında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan Muçi adeta gözden düşmüş durumda.

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Eyüpspor maçında kadroya almadığı Arnavut futbolcuya, Ajax deplasmanında hiç süre vermedi.

 

Muçi son olarak Trabzonspor deplasmanında 23 dakika şans bulurken vasat bir performans sergilemişti.

 

Bu sezon Portekizli yıldız Rafa Silva’nın gölgesinde kalan ve son dönemde süre almakta çok zorlanan Ernest Muçi’nin bu durumdan olumsuz etkilendiği kaydedildi.

 

Joao Mario transfer edildikten sonra aldığı süre daha da azalan genç futbolcunun moral bozukluğu içinde olduğu ve önümüzdeki dönemde daha fazla oynamak istediği ifade edildi.

 

Bu arada Giovanni van Bronckhorst’un son dönemde Muçi’nin antrenman performansından memnun olmadığı ve Arnavut futbolcuya bu nedenle süre vermediği ileri sürüldü.

 

Muçi’nin yeteneklerine inanan Hollandalı hocanın ilerleyen haftalarda rotasyon içinde yıldız futbolcudan yararlanmayı düşündüğü aktarıldı.

En Son Haberler Tümü

Gio onay verdi

Derbi maçı öncesi kriz

Savcı mütaalasını açıkladı

Galatasaray

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Kulüp tarafından cezalandırıldı

Teklifi geri çevirdi

Fenerbahçe

Kramponlarını astı

Fenerbahçe stadının adı değişiyor

Tenis

Galatasaray

Klopp resmen açıklandı

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.