Yükleniyor...

HAKEM BÖYLE İSTEDİ! 6-0

Dinamo Kiev: 6 - Beşiktaş: 0

07 Aralık 2016 Çrş 08:17 9324

Craig Thomson, ekibimiz 1-0 yenikken aleyhimize penaltı icat edip üstüne de Beck’e kırmızı kart gösterdi. 2-0’dan sonra dağılan, Aboubakar’ın atılmasıyla ise iyice gardı düşen Kartal, maçı farklı kaybedip Şampiyonlar Ligi’nden elendi. Siyah-beyazlılar, yoluna Avrupa Ligi’nden devam edecek.

 

Beşiktaş, Dinamo Kiev'e deplasmanda 6-0 yenilip Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, resmen katledildi. İki sezon önce Avrupa Ligi'nde Brugge karşısında uyduruk bir penaltıyla temsilcimizi yakan İskoç hakem Craig Thomson, Türk düşmanlığını dün gece tescilledi! Thomson, yine bir penaltı uydurdu, Kiev'deki ağır yenilginin baş aktörü oldu. Besedin'in golüyle 9. dakikada geriye düşen Kartal beraberlik için saldırırken, 28'de "icat penaltı" geldi. Beck, Gonzalez'e dokunmadı bile ama Craig şaşkın bakışlar arasında beyaz noktayı gösterdi. Beck atılırken, 30'da penaltıyı kullanan Yarmolenko skoru 2-0 yaptı.



Morali bozulan ve dağılan eksik Beşiktaş, 32'de Buyalsky'nin, 45+2'de ise Gonzalez'in golleriyle devreyi 4-0 yenik kapadı. Aboubakar 56'da çift sarıdan atıldı, Kartal 9 kişi kaldı. 60'da Sydorchuk, 77'de ofsayttan Moraes attı, durum 6-0'a geldi. Maç böyle biterken, yenilmezliğini kaybeden siyah-beyazlı ekip, grubunu 3. bitirip Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Kiev'de taraftarımız da zulme uğradı. Maçtan önce Beşiktaşlılara saldırıp yaralayan Ukraynalı holiganlar, saldırılarını tribünlerde de sürdürdü. Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek Beşiktaş'ın rakibi 12 Aralık Pazartesi günü çekilecek kuradan sonra belli olacak.

Kaynak:fotomac

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.