Yükleniyor...

F.BAHÇE LİDER ÇIKTI!

Feyenoord: 0 - Fenerbahçe: 1

09 Aralık 2016 Cum 09:29 9313

UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında Feyenoord'a konuk olan Fenerbahçe, rakibini Sow'un röveşata golüyle kazandı, grubunu lider tamamlayarak adını son 32'ye yazdırdı.

 

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında Hollanda temsilcisi Feyenoord'u deplasmanda 1-0 yenerek grup lideri oldu ve adını 2. tura yazdırdı.

 

Fenerbahçe bu skorla puanını 13'e yükseltti ve grup lider oldu. Feyenoord ise grubu 7 puanla 3. sırada tamamladı ve Avrupa kupalarına veda etti.

 

Grubun diğer maçında Manchester United ise Ukrayna deplasmanında Zorya'yı 2-0 yendi ve Fenerbahçe'nin arkasında 2. olarak son 32'ye kaldı.

 

Maça, tek farklı yenilgide dahi ikinci tura çıkma avantajıyla başlayan ve üst üste pozisyonlar bulan sarı-lacivertliler, 22. dakikada Moussa Sow'un röveşata golüyle öne geçti. Fenerbahçe, Sow'un golüyle soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, müsabakayı bu skorla kazanmayı bildi.

 

 

Fenerbahçe seri başı

 

Fenerbahçe, grubunu lider bitirdi ve 2. tur eşleşmelerinde seri başı oldu.

 

Sarı-lacivertlilerin seri başı olarak katılacağı kura çekimi, 12 Aralık Pazartesi günü gerçekleşecek.

 

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi son 32 turunda temsil edecek diğer takımlar Osmanlıspor ile Beşiktaş da kuraya seri başı olarak katılacak.

 

Sow'dan bir röveşata golü daha


Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Sow, röveşata gollerine bir yenisini Feyenoord karşısında ekledi.

 

Karşılaşmanın 22. dakikasında takımın öne geçiren Sow, bu sezon 3. kez röveşatayla fileleri havalandırdı. UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ve Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a aynı vuruş sitiliyle gol atan Sow, bu sezon gol sayısını ise 6'ya yükseltti.

 

Ligde 4, Avrupa'da ise 2 golü bulunan Sow, forma giydiği son 6 maçta fileleri 5 kez havalandırdı. Sow, bu 5 golün 3'ünü ise röveşata olarak filelere gönderdi.

 

 

Fenerbahçe, Feyenoord'un iç saha serisini bitirdi


Fenerbahçe, Feyenoord'un iç sahada 20 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirdi.

 

Sahasında oynadığı son 20 resmi maçta 16 galibiyet, 4 beraberlik alan Feyenoord, Fenerbahçe karşısında bu istatistiğini devam ettiremedi.

En Son Haberler Tümü

Kötü seri son buldu

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.