Yükleniyor...

BU KEZ FUTBOL + BASKETBOL

Üyemizin Kuponu

07 Ocak 2017 Cts 09:48 12742

Üyemizin bize göndermiş olduğu ve tutturduğu kuponda maçları nasıl seçtiğine ait yorumları;

 

104 kodlu Mallorca 2-0 Mirandes : ST Analiz sayfasında dün geceye ait ev sahiplerine göre R1'lere göre sortlamada birinci çıkan maçtı.R1:-5 civarlarındaydı ve R0 ile R2 de + lardaydı.Simülasyon tarafında ise "Dünya Oynanma İstatistikleri" + " R faktörü" + "T faktörü" ne göre Mallorca maçı 1-0 kazanıyordu.Maçın içindeki ipuçlarında ise "Deplasmanda oynadığı son 5  maçta rakiplerine mağlup oldu" bilgisi vardı.Üç bilgiden hareketle maçı banko 1 aldım.

 

 

657 kodlu Gottingen 79-67 Wurzburg (TS :162.5) : ST Analiz Basketbol sayfasında T:-8 ile Alt ihtimali çok yüksek gözüküyordu.Yine bu maça ait basket simülasyon tarafında ise farklı farklı birçok kriterle yaptığım testlerin hepsinde maç ALT çıkıyordu.Bu maçıda banko ALT aldım.

 

962 kodlu Fenerbahçe - Olimpia Milano (11.5h): Kuponuma 4. maçı almak istemedim.Oran azaltarak sistem bu maçı otomatik koydu.

 

964 kodlu Olympiacos 77-69 Panathinaikos (TS :152.5): ST Analiz Basketbol sayfasında T lere göre herhangi belirgin bir şey çıkmıyordu.Basketbol simülasyon tarafında ise bütün kriterlerle tek tek , birleştirerek , 2li 3lü farklı farklı testlerim hepsinde maç ALT çıkıyordu.Fakat burada benim kuponumu oynadığım saatte maç Limiti: 152.5 du.Akşama doğru iddaa Limiti değiştirmiş ve biraz daha alta çekmiş. (Limit: 147.5) Bu bilgi bile bence SporDb'nin ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor.Ben her zaman oran değiştirmeden basketbol maçlarında böyle maçları yakalamaya çalışıyorum.Gerçi son orana göre de maç ucu ucuna ALT bitmiş :)

 

Diyeceğim o ki iyi varsın SporDb.En fanatik hayranınız olarak sürekli değişik , ilginç bilgilerle eklemeler yapmanızı bekliyoruz...

 

Kuponun orjinal linki: https://www.bilyoner.com/scn?cp=1q%2BSRh1qF9E%3D

 

 

Kaynak:SporDb Özel Haber

En Son Haberler Tümü

Avrupa'ya veda ettik

Ülke Puanı Sıralaması 2024

Konferans Ligi

Galatasaray

Beşiktaş

Asya Şampiyonlar Ligi

Galatasaray

Cimbom geç açıldı

Fenerbahçe

Beşiktaş

İzleyenleri şaşkına çevirdi

Görüşmeler başladı

Ülke Puanı Sıralaması 2024

EuroLeague

UEFA Konferans Ligi

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.