Yükleniyor...

Alexandru Cicaldau sürprizi

Galatasaray'ın sorununu Mehmet Topal çözdü!

09 Eylül 2024 Pzt 00:14

Galatasaray'da bu sezon da kadroda düşünülmeyen ve son iki yılda kiralık gönderilen Alexandru Cicaldau'ya Romanya'dan iki kulübün talip olduğu ileri sürüldü.
 

 

Rumen basınından Pro Sport'un haberine göre; Cicaldau için Universitatea Craiova'nın yanı sıra Mehmet Topal'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Petrolul Ploie?ti de devrede.
 

 

Craiova'nın Rumen orta saha oyuncusu için Petrolul'dan daha düşük bir teklif yaptığı ancak oyuncunun eski takımına dönmek istediği belirtildi.

 

KARAR ÇOK YAKIN

 

Haber detayında, Craiova'nın sarı kırmızılı kulübe Petrolul ile eşit bir teklifle gelmesi halinde transferde avantajlı konuma geçeceği vurgulandı.

 

Cicaldau transferinde kararın bugün verilebileceği ifade edildi.

 

2021 yılında Universitatea Craiova'dan 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Alexandru Cicaldau, sarı kırmızılı takımdaki ilk sezonunun ardından Birleşik Arap Emirlikleri takımı Ittihad Kalba ve Süper Lig temsilcisi Konyaspor'da kiralık olarak forma giymişti.

 

GALATASARAY PERFORMANSI

 

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu, sarı kırmızılı takımda 41 maça çıktı ve 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

En Son Haberler Tümü

Savcı mütaalasını açıkladı

Galatasaray

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Kulüp tarafından cezalandırıldı

Teklifi geri çevirdi

Fenerbahçe

Kramponlarını astı

Fenerbahçe stadının adı değişiyor

Tenis

Galatasaray

Klopp resmen açıklandı

Benfica'dan İsmail Yüksek atağı!

338 gün oldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.