Yükleniyor...

Anlaşma sağlandı

Umut Nayir, Konyaspor yolunda

25 Temmuz 2024 Prş 22:07 9116

Yaz transfer döneminin hızlı takımlarından olan Fenerbahçe'de bir yandan da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılıyor.

 

Forvet bölgesine Cenk Tosun ve Youssef En-Nesyri'yi transfer eden sarı-lacivertliler, takıma geri dönen golcü isim Umut Nayir'le vedalaşıyor.

 

Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısını Pendikspor'da geçiren ve İstanbul ekibinin 1. Lig'e düşmesinin ardından Fenerbahçe'ye dönen milli futbolcu Konyaspor'a transfer olmak üzere.

 

Prensip anlaşma sağlandı

 

TRT Spor'da yer alan haberde Umut Nayir'in transferi için Konyaspor'la Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.

 

Avrupa kadrosuna alınmadı

 

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Lugano ile oynanan Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçı için UEFA'ya verilen aday kadroda Umut Nayir'e şans vermemişti.

 

Piyasa değeri 900 bin euro

 

900 bin euro piyasa değeri bulunan 31 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Fenerbahçe ile 13, Pendikspor'la da 18 resmi maça çıktı.

 

Deneyimli futbolcu, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 1 asistle mücadele etti.

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Fenerbahçe'de zarar büyük!

Ballon d'Or

Beşiktaş'ta beklenen ayrılık!

Galatasaray'dan Oliveira'ya servet

Osimhen resmen Galatasaray'da

Fenerbahçe

Adana'da 6 gollü maç

Beşiktaş

Eyüpspor

Sözleşmesi feshedildi

Ankaragücü

Kaleye duvar ördü

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.