Yükleniyor...

Beşiktaş eski yıldızını transfer ediyor!

Fenerbahçe geri adım attı

12 Eylül 2024 Prş 13:16 9152

Süper Lig'de yaz transfer dönemi bir kez daha nefes kesti. Ligimizin devlerinden Galatasaray, Victor Osimhen, Michy Batshuayi ve Gabriel Sara gibi isimlerle büyük ses getirdi. Bir diğer şampiyonluk adayı Fenerbahçe ise yıldızlarla dolu kadrosunu En-Nesyri, Amrabat ve Kostic gibi futbolcularla güçlendirdi.

 

Transferin en dikkat çeken takımlarından birisi ise Beşiktaş oldu. Yeni sezonda kadrosunda büyük bir değişime giden siyah beyazlılar, özellikle Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle hem Türkiye'de hem de dünyada gündem oldu. Kulüplerimiz son gün hamlelerine yoğunlaşırken, uzun süredir gündemde olan Rıdvan Yılmaz için flaş bir hamle geldi.

 

Beşiktaş'ta büyük bir çıkış yakalayarak A Milli Takım'a kadar yükselen Rıdvan Yılmaz, İskoç ekibi Rangers'a transfer olmuştu. Milli futbolcunun uzun süredir Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Rıdvan Yılmaz için son gün hamlesi geldi.

 

Gelen bilgilere göre Rıdvan Yılmaz, ilk olarak Süper Lig devi Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Ancak sarı lacivertli kulüp, Rıdvan Yılmaz transferinde geri adım attı. Bu gelişmeyle birlikte milli futbolcu için eski kulübü Beşiktaş, bir kez daha harekete geçti. Siyah beyazlıların 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katarak sol bek hattını güçlendirmek istediği ifade edildi.

 

Beşiktaş cephesi, transfer döneminin son günlerine girilirken Rıdvan Yılmaz ile yerli rotasyonunu da arttırmayı hedefliyor. Bir süredir sakatlığı bulunan Rıdvan Yılmaz'ın tedavi süreci devam ediyor ve oyuncunun yakında sahalara geri dönmesi bekleniyor.

 

Rangers kariyeri boyunca 52 maça çıkan Rıdvan, 2 gol ve 4 asistlik katkı sağladı.

En Son Haberler Tümü

Savcı mütaalasını açıkladı

Galatasaray

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Kulüp tarafından cezalandırıldı

Teklifi geri çevirdi

Fenerbahçe

Kramponlarını astı

Fenerbahçe stadının adı değişiyor

Tenis

Galatasaray

Klopp resmen açıklandı

Benfica'dan İsmail Yüksek atağı!

338 gün oldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.