Yükleniyor...

'Boşta bir oyuncuyum'

Cenk Tosun'dan transfer cevabı!

09 Temmuz 2024 Sal 10:01 9143

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan ve Hollanda maçı sonrası İstanbul'a dönen Cenk Tosun, geleceğine dair konuştu.

 

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve şu anda bonservisini elinde bulunduran milli futbolcu dikkat çeken ifadeler kullandı. Geleceğine dair gelen soruya cevap veren Cenk Tosun, "Turnuvanın tadını çıkardım. Şimdi ailemle tatile bakacağım, tatilin tadını çıkaracağım. Ondan sonra kararımı vereceğim" dedi.

 

Beşiktaş'ta kalmak istediğini vurgulayan Cenk Tosun, Ekol TV'ye verdiği demeçte şu sözleri dile getirdi:

 

"Şu anda boşta bir oyuncuyum. Tabii ki Beşiktaş'ta kalmak isterim. Ama şu anda önce tatili düşüneceğim, ailemle tatile gideceğim."

 

Cenk Tosun için Beşiktaş yönetiminin kısa süre içerisinde sözleşme görüşmelerine başlayacağı aktarılmıştı. Milli futbolcunun menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildiği belirtilmişti. Cenk Tosun'a Suudi Arabistan ve MLS'ten kulüplerin yanı sıra Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'un da ilgi gösterdiği vurgulanmıştı.

En Son Haberler Tümü

Fenerbahçe

Galatasaray

Beşiktaş

Fenerbahçe'de zarar büyük!

Ballon d'Or

Beşiktaş'ta beklenen ayrılık!

Galatasaray'dan Oliveira'ya servet

Osimhen resmen Galatasaray'da

Fenerbahçe

Adana'da 6 gollü maç

Beşiktaş

Eyüpspor

Sözleşmesi feshedildi

Ankaragücü

Kaleye duvar ördü

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.