Yükleniyor...

İlk yarıda rekor

Galatasaray-Bodrum FK maçına damga vuran istatistik

18 Nisan 2025 Cum 21:23

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Rams Park'ta Bodrum FK'yı konuk etti.

 

Sarı-kırmızılılar maça Fernando Muslera, Prezemyslaw Frankowski, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Lucas Torreira, Mario Lemina, Yunus Akgün, Gabriel Sara, Barış Alper Yılmaz, Victor Osimhen 11'i ile çıktı.

 

Galatasaray devreyi 1-0 önde tamamlarken karşılaşmada sarı-kırmızılı takımın golünü Lucas Torreira kaydetti. Golde asisti Gabriel Sara yaptı.

 

Galatasaray ile Göztepe arasında oynanan maçın ilk yarısında ise rekor kırıldı. Opta'nın bu veriye sahip olduğu 2014/15 sezonundan bu yana Galatasaray, bir Süper Lig maçının ilk yarısında en fazla şut çeken takım oldu.

 

Sarı-kırmızılılar Bodrum FK maçının ilk yarısını 23 şutla tamamladı.

En Son Haberler Tümü

TFF 2. Lig

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

A Milli Kadın Voleybol Takımı

UEFA Gençlik Ligi

Galatasaray

Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Süper Lig

Lige veda etti

TFF 3. Lig

Süper Lig

Galatasaray

İlk yarıda rekor

Ziraat Türkiye Kupası

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.