Yükleniyor...

Premier Lig

Ferdi Kadıoğlu'ndan kötü haber

03 Ocak 2025 Cum 13:36 9977

Ferdi Kadıoğlu'nun sol ayak baş parmağından yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalara dönüşü gecikti.

 

Premier Lig ekiplerinden Brighton'da forma giyen milli futbolcu sosyal medya hesabından son durumuyla ilgili bilgi verdi.

 

"Başlangıçta kısa bir sürede iyileşeceğimi düşündüm" diyen Ferdi Kadıoğlu, "Tüm çabalarıma ve sağlık ekibimizin desteğine rağmen süreç beklediğimden uzun sürdü" ifadesini kullandı.

 

"2 Ocak'ta operasyon geçirdim...Böyle durumlarla yüzleşmek kolay değil"

 

Son yapılan detaylı tetkikler neticesinde 2 Ocak'ta bir operasyon geçirdiğini duyuran milli futbolcu, "Böyle durumlarla yüzleşmek kolay değil; ancak sahalara daha güçlü bir şekilde dönmek ve takımıma her şeyimi vermek için kararlıyım" şeklinde konuştu.

 

25 yaşındaki oyuncu 30 milyon avro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Brighton'a transfer olmuştu. Ferdi Kadıoğlu yeni takımıyla Premier Lig'de ve Lig Kupası'nda çıktığı toplam 8 maçta 2 gol attı.

En Son Haberler Tümü

Trabzonspor

Premier Lig

Süper Lig

"Bedel ödemeyi zaten göze almıştık"

NBA'de rekor seri

UEFA Avrupa Ligi

Gedson Fernandes imzayı atıyor

Çeyrek finalde dev derbi

Puanlar paylaşıldı

Süper Lig

Beşiktaş

Deplasman hasreti sürüyor

Eyüpspor düşüşe engel olamıyor

Zirveyle puan farkını indirdi

TFF 3. Lig

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.