Yükleniyor...

Tazminat ödenecek

Vitor Pereira davayı kazandı!

28 Eylül 2024 Cts 11:11 9314

Suudi Arabistan'ın A Shabab takımını çalıştıran Vitor Pereira, eski takımı Corinthians'a açtığı davayı kazandı. NTV Spor'da yer alan habere göre İsviçre'deki Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görülen davada Brezilya kulübünün, Pereira'ya 465 bin Euro ödemesine karar verildi.

 

Portekizli teknik adam Şubat 2022'de göreve başladığı Corinthians'ta yıl sonuna kadar çalışmıştı. Pereira, bu dönemden kalan alacakları için Brezilya ekibine dava açmıştı. 56 yaşındaki teknik adam, ilk olarak FIFA'ya başvurmuş ve olumlu bir karar almıştı. Corinthians ise bu karara CAS'a başvurarak itirazda bulunmuştu.

 

64 MAÇTA 26 GALİBİYET

 

Vitor Pereira, Corinthians'ta 64 maça çıktı, 26 galibiyet, 21 beraberlik ve 17 yenilgi aldı.

En Son Haberler Tümü

TFF 2. Lig

EuroLeague

Ziraat Türkiye Kupası

A Milli Kadın Voleybol Takımı

UEFA Gençlik Ligi

Galatasaray

Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi

Süper Lig

Lige veda etti

TFF 3. Lig

Süper Lig

Galatasaray

İlk yarıda rekor

Ziraat Türkiye Kupası

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.