Yükleniyor...

Trabzonspor

Rayyan Baniya gitti yerine o isim geliyor

27 Ağustos 2024 Sal 12:57 9101

Trabzonspor, yerli ve yabancı birçok yıldız ismi kadrosuna katarken, şimdi de Portekiz ekibi Braga’da forma giyen 21 yaşındaki Serdar Saatçı’yı hedef alıyor. Serdar Saatçi, 2022 yılında Beşiktaş’tan Braga’ya transfer olmuştu ve Portekiz ekibinde 34 maçta forma giymiş, 2 asist yapmıştı.

 

Ancak genç stoperin, Braga’nın geniş kadrosunda yeterince şans bulamadığı ve bu yüzden Trabzonspor’un kiralama teklifinde bulunacağı konuşuluyor. Serdar’ın Braga ile olan sözleşmesi 2027’de sona eriyor, fakat Bordo-Mavililer, teknik ekibin nihai kararını bekliyor.

 

Geçen sezon Trabzonspor kadrosuna katılan Rayyan Baniya, Serie B ekiplerinden Palermo’ya kiralanırken, Surinamlı stoper Stefano Denswil’in de takımdan ayrılması gündemde. Stoper bölgesinde yaşanan bu eksilmeler, Trabzonspor’un yeni bir savunma oyuncusu arayışını hızlandırdı. Serdar Saatçı’nın bu boşluğu dolduracak isim olup olmayacağı ise büyük bir merak konusu.

En Son Haberler Tümü

Savcı mütaalasını açıkladı

Galatasaray

Fenerbahçe

Beşiktaş

Galatasaray

Kulüp tarafından cezalandırıldı

Teklifi geri çevirdi

Fenerbahçe

Kramponlarını astı

Fenerbahçe stadının adı değişiyor

Tenis

Galatasaray

Klopp resmen açıklandı

Benfica'dan İsmail Yüksek atağı!

338 gün oldu

Copyright © 2019, spordb.com | Tüm hakları Spordb.com'a aittir. İzinsiz olarak hiçbir içerik kopyalanamaz ve dağıtılamaz.